Kontakt os i dag!

Nyt domicil

Nyt domicil

I flere tilfælde har det været nødvendigt at opføre en ny ejendom med vores kunde som lejer i den nyopførte domicilejendom. NP Consult bidrager også ved kontraktforhandlinger og ved udarbejdelse af lejekontrakt/købsaftale. NP Consult rådgiver også lejere i forbindelse med fraflytninger.

Uddrag af projekter

  • Det lykkedes at få 3 grundejere i Logistikparken i Brabrand til at sælge deres grunde på samlet ca. 85.000 m² til Søstrene Grene. Her er nu opført 30.000 m² lager og 1.200 m² kontor.
  • Forsvarets Sundhedsuddannelser overtog bygningerne på Sylbækvej i Aarhus. Det er måske det mest komplicerede projekt, som NP Consult har medvirket til at realisere. Her var ikke kun almindelig kommercielle og økonomiske overvejelser, men også en lang politisk proces med 2-3 Forsvarsministre, et EU-udbud og en meget presset tidsplan. Projektet er udviklet for DOMIS i samarbejde med Aart, Gjøde & Povlsgaard, MOE, Bech-Bruun og Forsvarets ejendomsafdeling i Hjørring.
  • Stofa samlede deres kontorer i Skejby og Horsens i et nyt domicil i Aarhus S. NP Consult hjælp med søgeprocessen og lejekontraksforhandlingerne med AP Pension. Desuden har NP Consult hjulpet med at finde flere mindre lejemål og ved fraflytning af lejemål.
  • Pilgrim skulle finde nyt lager, da deres eksisterende lagerejendomme skulle nedrives og omdannes til boligformål. 2 gode lejemål blev fundet, forhandlinger gennemført og lejekontrakt indgået. Mindre ombygning på ca. 1 mio. blev foretaget i forbindelse med det lejemål, som de nu har overtaget.
  • Marsh & Mercer havde brug for et større og mere moderne kontor med bedre faciliteter i Aarhus. NP Consult gennemførte søgeproces og i samarbejde med virksomhedens nationale afdeling og internationale FM-afdeling blev indgået lejekontrakt om nyt lejemål. (Foto img 0079)